Son dakika Cinsel yaşam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cinsel yaşam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cinsel yaşam haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.336 cinsel yaşam haberi bulunmuştur.
Kalp nakli sonrası sürekli yeşil biber ile tavuk yedi! Tartışma yarattı: Karakter değişir mi?Organ nakli sonrası yaşandığı söylenen karakter değişimi, yıllardır tartışılan konular arasında. Nakil olan hastaların paylaştığı deneyimlere bağlı yürütülen yeni bir çalışma da bambaşka bir gerçeğe dikkatleri çekti. Organ nakli olanların ve yakınlarının iddia ettiği ameliyat sonrası kişilik değişimi gerçekten mümkün mü? Uzmanlara sorduk.
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygularDünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
Erkek çocukların aşılanması gerekliRahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılması gerektiğini ifade etti.
Hormon tedavisi kanser sebebi! İşte menopoz hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgiÜlkemizde kadınların ortalama 47-49 yaşları arasında menopoza girdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Şafak Yılmaz Baran, menopozla ilgili toplumda doğru sanılan hatalı bilgilerin kadınların menopoz dönemini sağlıklı ve mutlu yaşamalarını önleyebileceğine dikkat çekti.
Haydar Dümen Kovid-19’a yenildi11 gündür özel bir hastanede kovid tedavisi gören psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen hayatını kaybetti. Dümen'in cenazesi dün 12.00'de kovid önlemleri çerçevesinde Ulus'taki Arnavutköy Mezarlığı'na defnedildi.
Haydar Dümen hayatını kaybetti!Gelen son dakika haberine göre psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Posta Gazetesi yazarı 92 yaşındaki Dümen'in dün defnedildiği öğrenildi.
Son dakika... Haydar Dümen hayatını kaybetti!Gelen son dakika haberine göre psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Posta Gazetesi yazarı 92 yaşındaki Dümen'in dün defnedildiği öğrenildi.
2022'de sağlıklı bir kalbe sahip olmak için yapmanız gerekenlerSiz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. Kendiniz için, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve âşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak, 2022’ye sağlıklı bir kalp ile girmek için tüyolar verdi…
Koronavirüs ilişkileri de vurdu! Cinsel yaşamda dikkat çeken değişimKonoravirüs pandemisi yaşamımızın her alanında farklı etkilere sebep olduğu gibi, ikili ilişkilerimizde de köklü değişimler yarattı. Pandeminin ilk başlarında, evde eskiden olduğundan daha fazla vakit geçirme, partnerlerin birbirini daha iyi tanıması için bir fırsat gibi görünürken, evde kaldığımız süre uzadıkça olumsuz yönler daha fazla göze batmaya başladı. İşte dünyayı sarsan salgının özel hayatımıza etkisi...
Beyin sağlığını korumak için neler yapmalıyız?Beyin hareket, algı, yargı, yürütme ve duygu organı olduğundan beyin sağlı beden ve akıl sağlığı anlamına geliyor. "Beyin sağlığının korunması için düzenli hareket, düzenli beslenme, yeni şeyleri öğrenmek ve değişen durumlara kendimizi adapte etmek önemli" diyen Prof.Dr. Oğuz Tanrıdağ, beyin sağlığı korumada nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Yetersiz ve düzensiz uyku, Kovid-19 aşısının etkinliğini bile azaltıyorSağlıklı bir bir vücut ve ruh sağlığı için olmazsa olmazlarda olan uyku, özellikle pandemi döneminde çok daha önemli hale geldi. Anksiyete ve kaygının koronavirüse bağlı olarak artması sonucu pek çok kişi, uykusuzluk için çareler aramaya, uyku kalitesini artıracak öneriler almak için uzmanların kapısını çalar oldu. Peki, yetersiz uyku ile koronavirüs arasında nasıl bir ilişki var? Uyku apnesi hastaları Kovid-19 açısından risk altında mı? Uykusuz kalmak, aşının etkinliğinde nasıl bir rol oynuyor? Uyku sorunu yaşayanlar nelere başvurmalı? Uyku Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Sadık Ardıç, çok önemli bilgiler paylaştı
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Nelerdir? Korunma Ve Tedavi YöntemleriSon zamanlarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi, cinsel ilişkiye başlama yaşının düşmesi, nüfusun artması gibi pek çok durumun dünya çapında cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğalmasına neden olduğunu belirtmek kesin olacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için pek çok korunma yöntemi geliştirilmiş olsa da bu yöntemlere rağmen yalnızca temasla bile bulaşan birçok hastalık vardır. Peki, cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir? Korunma ve tedavi yöntemleri nedir? İşte, tüm detaylar.
Endorfin Hormonu Nedir, Ne İşe Yarar? Endorfin Hormonunun Vücuttaki Görevleri Nelerdir?Endorfin nedir? Endorfin hormonu ne işe yarar? Endorfin hormonu kişiye nasıl hissettirir? Endorfin hormonu ne zaman salgılanır? Endorfin hormonu kimler tarafından salgılanır? Endorfin salgılamak için neler yapılır? Endorfin vücuda hangi organ tarafından salgılanmaktadır? Endorfin hormonunun vücuda olan etkileri nelerdir? Endorfin hormonu hakkında bilinen ve bilinmeyen her şeyi derledik.
Gençlerin cinsellik ile ilgili en sık yaşadığı 10 sorunErgenlikle birlikte gençlerde cinsel istek yani uyarılma ortaya çıkar. Gençlerin cinsel istek ve arayışları yetişkinlikten farklı değildir ancak gençler, cinsellikte deneyimli ve yeterince bilgi sahibi olmadıklarında çeşitli sorunlar yaşanır. Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. Öğretim Üyesi Rıdvan Üney gençlerin sık yaşadığı 10 cinsel sorunu, nedenlerini ve çözüm önerilerini sıraladı
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşamProf.Dr. Ateş Kadıoğlu, Dr. Taha Uçar COVID-19 nasıl bulaşır? Yeni nesil Koronavirüsün damlacık yolu ile bulaştığı bilinmektedir. Virüsten korunmak için öksüren, hapşıran ya da konuşan hastalıklı kişiden en az 2 metre uzakta olmak gerekmektedir. Bu mesafenin altındaki yakın temas hastalığın bulaştırıcılığı açısından büyük risk taşımaktadır. (Leonardo Setti et al., 2020)
Kronik depresyon Alzheimer riskini iki kat artırıyorGünümüzün en önemli sağlık sorunlarının başında gelen Alzheimer konusunda uyarıda bulunan uzmanlar, bireylerin unuttuklarını unutmaları veya unutmalarını kabul etmemelerinin Alzheimer işareti olabileceğine dikkat çekiyor. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, Alzheimer hastalığına yol açan etkenleri ve dikkat çekici korunma yöntemleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Farkındalık cinsel hayat için önemli mi?Farkındalık meditasyonunun faydalarını duydunuz mu? İlişki terapistleri, bunun cinsel yaşamınız için bir oyun değiştirici olduğunu söylüyor. İşte detaylar...
Cinsel Yaşam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.